Fillimet e reja japin frymëmarrje ndaj vështirësive, parashikimi i yjeve për 12 shenjat e zodiakut nga Jorgo Pulla

DASHI

Këtë javë do të keni mundësi për zgjidhjen e çështjeve romantike dhe financiare, si dhe për disa çështje që kanë të bëjnë me kolektivët, grupet e njerëzve dhe “të zakonshmet” në një kontekst të përgjithshëm. Trekëndëshi i Diellit që është në shenjën e Peshores me Jupiterin në Ujor do të zhvillohet saktësisht më 15/10 dhe do të favorizojë veçanërisht çdo gjë që lidhet me sa më sipër. Nëse keni një rol administrate, nuk përjashtohet që “përgjegjësitë” tuaja të rriten, por në të njëjtën kohë do t’ju jepet një rol i ri që ju përshtatet më së miri!
Dashuria: Kendet e favorshme te Afërditës që është në shenjën e Shigjetarit me Saturnin në Ujor më 13/10 tregon se një bisedë që do të keni me një person që është në mjedisin tuaj më të gjerë miqësor ose në një biznes në të cilin jeni pergjegjes do të zhvillohet shumë shume mire. Nëse jeni në një lidhje, aktivitetet e përbashkëta me partnerin tuaj jo vetëm që do t’ju afrojnë me jetën e përditshme, por gjithashtu do t’ju jepet mundesia me teper ne familje , kështu që përpiquni të gjeni pak kohë të lirë për të bërë gjëra që ju pëlqejnë.
Puna dhe Ekonomia: Aftësitë tuaja të komunikimit do t’ju ndihmojnë të zgjidhni një çështje biznesi këtë javë. Aspektet e favorshme që do të ndodhin këto ditë tregojnë se do të fitoni aleatë të rinj në nivel profesional. Nga fundi i javës do t’ju duhet t’i kushtoni vëmendje disa lëvizjeve që mund të bëhen “nën tryezë”, pasi katerkendeshi  i Diellit me Plutonin në Bricjap më 17/10 mund të krijojë tension.

DEMI

Per juve te shenjes se Demit këtë javë do të keni shumë mundësi për të zgjidhur çështjet që kanë të bëjnë jo vetëm me disa nga punët që keni në pritje, por edhe me disa përgjegjësi familjare. Trekëndëshi i Diellit, i cili është shenja e Peshores me Jupiterin në Ujor, do të zhvillohet në datën 15/10, por favorizimi i tij do të ndihet gjatë gjithë javës. Jepini përparësi çështjeve që lidhen me sektorin profesional por edhe jetën e përditshme në një kontekst të përgjithshëm dhe është e sigurt që do të fitoni.
Dashuria: Afërdita, e cila vazhdon udhëtimin e saj në shenjën e Shigjetarit, do të formojë një gjashtëkëndësh me Saturnin në Ujor dhe kjo do të bëhet pikërisht në 13/10. Ky aspekt duket se ju afron me një person që ka të ngjarë të jetë në mjedisin tuaj profesional ose ta takojë atë në një hapësirë ​​profesionale. Nëse jeni në një lidhje do të ketë mundësi të afroheni me partnerin tuaj, për sa kohë që kaloni me të, diçka që mund të mos jetë në prioritetet tuaja këtë javë.
Puna dhe Ekonomia: Këto ditë ka të ngjarë të ketë disa mundësi për të zgjidhur çështjet e lidhura me punën në një kontekst më të përgjithshëm. Kendi  i favorshëm i Diellit me Jupiterin nuk përjashtohet që të sjellë një mundësi të re, një propozim profesional ose një bonus financiar. Mund të ketë disa çështje që do t’ju ​​irritojnë ose do t’ju ​​mbajnë të zënë, por mos lejoni që ata t’ju ​​tërheqin vëmendjen nga mundësitë që duket se ekzistojnë.

BINJAKËT

Një javë komunikimi fillon për ju dhe duket se do të keni  disa takime dhe diskutime me miqtë dhe njerëzit përreth jush. Trekëndëshi I Diellit  në shenjën e Peshores me Jupiterin në Ujor do të zhvillohet më 15/10 dhe mund të sjellë një takim me një person që nuk ekeni parë prej kohësh në një udhëtim ose një njohje të re që do t’ju magjepsë. Kjo javë do të jetë e rëndësishme dhe shumë e favorshme për ju, veçanërisht për çështjet që kanë të bëjnë me pjesën e kontakteve shoqërore, takimet, njohjet por edhe fushën romantike.
Dashuria: Këto ditë duket se një njohje që kishte ndodhur në të kaluarën do ta bëjë prezencën e saj, pasi gjashtëkëndëshi i Afërditës në shenjën e Shigjetarit me Saturnin në Ujor do ta ndihmojë atë njohhje të fitojë një themel të fortë që është i nevojshëm për evolucionin e saj. Nëse jeni në një lidhje, komunikimi me partnerin tuaj do të ndihmojë për të kapërcyer disa probleme ose disa keqkuptime që mund të kenë ekzistuar mes jush. Gjatë kësaj jave do të gjeni një mundësi për të marrë një pushim nga puna  e përditshme dhe për të kaluar kohë me partnerin tuaj.
Puna dhe Ekonomia: Çështjet që lidhen me sektorin profesional nuk duket se janë në prioritetet e tij këtë javë pasi do të ketë çështje të tjera që do t’ju ​​mbajnë të zënë. Trekëndëshi i Diellit me Jupiterin do të krijojë mundësi për kontakte shoqërore / profesionale, të cilat do të luajnë rolin e tyre të rëndësishëm në zhvillimin e çështjeve të lidhura me punën.

GAFORRJA

Per juve te shenjes se Gaforres, këtë javë duket se do të kërkoni më shumë kohë për të hequr qafe disa detyrime që ju kanë krijuar stres dhe më pas të keni kohë për veten. Trekëndëshi i Diellit në shenjën e Peshores me Jupiterin në Ujor do të zhvillohet saktësisht më 15/10 dhe ky kend i favorshëm do të ndihmojë veçanërisht çështjet që kanë të bëjnë me familjen, shtëpinë dhe disa angazhime financiare. Në fakt, është e mundur që një “dhuratë” t’ju vijë përmes një marrëveshjeje të mirë financiare.
Dashuria: Aferdita  në shenjën e Shigjetarit do të takohet përmes një kendi  të favorshem gjashtëkëndore te Saturnit në Ujor më 13/10. Ka shumë të ngjarë që të afroheni me një person që është në mjedisin tuaj të punës dhe të zbuloni se përveç detyrimeve të përbashkëta të punës keni edhe disa interesa të përbashkëta. Nëse jeni në një lidhje, afrimi i çështjeve që ju nevrikos me logjikë dhe durim do të ndihmojë në shmangien e keqkuptimeve me partnerin tuaj.
Puna dhe Ekonomia: Kjo javë duket se do te kete lajme te mira për ju persa i përket çështjeve të biznesit, si dhe disa punë që janë ende në pritje. Eshtë gjithashtu e mundur që do të ketë disa diskutime mbi çështjet financiare, të cilat do të zhvillohen në favorin tuaj. Të Dielën 17/01 do të ketë një kend të pabarabartë midis Diellit në Peshore dhe Plutonit në Bricjap, e cila mund t’ju fusë në lojëra fuqie. Mbani distancën tuaj prej tyre dhe me siguri do të fitoni.

LUANI

Ne këtë javë do të keni disa mundësi për ju veçanërisht në fushën e marrëdhënieve personale . Trekëndëshi i Diellit në shenjën e Peshores me Jupiterin në Ujor do të zhvillohet saktësisht në 15/10 dhe do të krijojë rrethana shumë të favorshme për zhvillimin e një marrëdhënieje ose bashkëpunimi personal. Në fakt, nuk përjashtohet mundësia që të ketë një zhvillim pozitiv në një çështje që ju ka shqetësuar shumë kohët e fundit.
Dashuria: Përveç aspektit harmonik të Diellit / Jupiterit këtë javë do të ketë një kend  tjetër harmonik midis Aferdita  në shenjën e Shigjetarit me Saturnin në Ujor (13/10). Me ndikimin e këtij kendi, duket se një njohje që keni bërë në periudhën e mëparshme do të fillojë të bëhet serioze ose një flirt do të zhvillohet në një lidhje të re dhe të qëndrueshme. Nëse e keni gjetur partnerin tuaj këto ditë do t’ju japë disa mundësi për t’u afruar edhe më shumë dhe për të bërë gjëra që ju pëlqejnë.
Puna dhe Ekonomia: Çështjet e lidhura me punën mund t’ju ​​shqetësojnë këtë javë, por ato nuk duken stresuese, pasi rrethanat do të jenë të tilla që do të çojnë në zgjidhjen e tyre pa ndonjë çështje të veçantë. Një bisedë me një person në mjedisin tuaj profesional do të ndihmojë në zgjidhjen e çështjeve që janë ende në pritje.

VIRGJËRESHA

Per juve te senjes se Virgjëreshes këtë javë do të keni  shumë mundësi për të zgjidhur çështjet që kanë të bëjnë kryesisht me jetën tuaj të përditshme dhe më pas disa çështje financiare. Trekëndëshi i Diellit në shenjën e Peshores me Jupiterin në Ujor do të zhvillohet pikërisht në datën 15/10 dhe do të forcojë aftësitë tuaja në bisedime, të cilat do të ndihmojnë në zhvillimin pozitiv të një marrëveshjeje ose një zgjidhjeje ekonomike.
Dashuria: Këto ditë do të formohet një gjashtëkëndësh midis Aaferdites në shenjën e Shigjetarit dhe Saturnit në Ujor (13/10). Ky aspekt mbështet zhvillimin e një njohjeje që kishte ndodhur në periudhën e mëparshme pasi mund të sjellë disa diskutime që do të luajnë një rol vendimtar në të dhe do të zgjidhin disa çështje që mund të kenë krijuar distancë. Nëse jeni në një lidhje disa çështje që do të lindin këtë javë jo vetëm që nuk do t’ju ​​largojnë, por do t’ju ​​afrojnë edhe më shumë me partnerin.
Puna dhe Ekonomia: Aspekti i favorshëm midis Diellit dhe Jupiterit si dhe Aferdites me  Saturnin ndihmojne ne kete  javë të favorshme në fushën profesionale. Çështjet financiare duket se kanë “nderin e tyre” dhe mund të ketë disa diskutime të cilat do t’i negocioni shumë mirë dhe do të dilni fitues. Ajo që duhet të mbani mend është të shmangni impulsin, pasi mund të çojë në përfundime që nuk zbatohen.

PESHORJA

Peshorja, trekëndëshi i Diellit në shenjën tuaj me Jupiterin në Ujor do të zhvillohet saktësisht më 15/10 dhe është ngjarja kryesore astrologjike e kësaj jave. Ky aspekt sjell favor veçanërisht për çështjet që lidhen me fushën romantike, si dhe disa çështje personale të cilat mund të mos kenë shkuar pikërisht ashtu siç keni dashur kohët e fundit. Rrethanat që do të lindin – veçanërisht në çështjet romantike këtë javë – do të jenë shumë të favorshme për ju dhe do t’ju ​​ndihmojnë jo vetëm të sqaroni disa situata, por edhe të merrni vendimin e duhur për ju.
Dashuria: Përveç aspektit të favorshëm të Diellit / Jupiterit, një tjetër kend do të zhvillohet midis Aferdites në shenjën e Shigjetarit me Saturnin në Ujor më 13/10. Kështu që kjo javë mbron zhvillimet e këndshme në lidhje me një lidhje romantike, një njohje të re, një flirt apo edhe një surprizë në fushën romantike. Nëse e keni gjetur partnerin tuaj këtë javë, kjo do t’ju ndihmojë të afroheni, të ndani qëllimet e përbashkëta, të bëni disa plane për të ardhmen, përderisa nuk lejoni që disa sjellje egoiste të hedhin hije mbi planet tuaja drejt fundit të javës benipak kujdes .
Puna dhe Ekonomia: Çështjet që shqetësojnë sektorin profesional nuk duket se ju shqetësojnë veçanërisht këtë javë, pasi edhe nëse lindin disa detyrime të jashtëzakonshme dhe disa çështje që do t’ju ​​nxjerrin jashtë programit tuaj, ju do të keni një mënyrë për t’i menaxhuar ato!

AKREPI

Ne këtë javë ka shumë të ngjarë që po mendoni për disa çështje financiare dhe disa raste, të cilat mund të lidhen me ekonomin  tuaj. Trekëndëshi Diellor në shenjën e Peshores me Jupiterin në Ujor do të zhvillohet më 15/10 dhe do të sjellë një zhvillim të këndshëm në një çështje familjare ose do të ndihmojë në zgjidhjen e një detyrimi që ju shqetëson shumë. Këtë javë, si ato të mëparshme, do t’ju duhet t’i kushtoni më shumë vëmendje shpenzimeve tuaja, pasi duket se nevojat tuaja do të fillojnë të rriten dhe mund të kaloni në disa blerje impulsive.
Dashuria: Trekëndëshi i Afërditës në shenjën e Shigjetarit me Saturnin në Ujor (13/10) tregon se mund të ketë një takim ose një komunikim me një person që ju intereson, i cili do t’ju ndihmojë të kuptoni qëllimet e këtij personi, por edhe nëse dhe sa i mbulon nevojat tuaja emocionale. Nëse jeni në një lidhje, kaloni kohë në aktivitete të përbashkëta me partnerin tuaj për sa kohë që ato nuk përfshijnë shëtitjet në dyqane, pasi duket se ato mund të krijojnë shpenzime!
Puna dhe Ekonomia: Këto ditë mund të vini re se disa çështje që lidhen me punën nuk po lëvizin me ritmin që ju dëshironi, diçka që mund t’ju irritojë. Mos lejoni që ndjenja të tilla të ndikojnë në disponimin tuaj dhe sjelljen tuaj ndaj njerëzve në mjedisin tuaj profesional. Ndiqni thënien që thotë “kur shejtani eshte tu flejt gjum nuk e zjojme” besoni rrjedhën e ngjarjeve.

SHIGJETARI

Per juve te shenjes se Shigjetarit, eshte një javë ideale dhe komunikuese fillon për ju – siç duket të jetë në pjesën më të madhe të kësaj kohe – pasi Afërdita në shenjën tuaj të zodiakut ju nxit të përqendroheni në anën pozitive të njerëzve dhe situatave, të cilat do të ndikojnë pozitivisht në humorin tuaj. Trekëndëshi i Diellit që është në shenjën e Peshores me Jupiterin në Ujor do të zhvillohet në datën 15/10 dhe duket se do të jetë “përgjegjës” për disa njohje të reja që do të ndodhin gjatë këtyre ditëve. Këto njohje nuk do të jenë vetëm të një natyre romantike pasi duket se mund të afroheni me disa njerëz me të cilët do të bëheni ose miq të mirë ose partnerë!
Dashuria: Gjashtëkëndëshi i Afërditës që është në shenjën tuaj të zodiakut me Saturnin në Ujor më 13/10 sjell në plan të parë një çështje emocionale, e cila duket se ju zë shumë, por do të keni një mënyrë për ta zgjidhur për sa kohë që i afroheni durim. Një flirt që ka ekzistuar në periudhën e mëparshme mund të shndërrohet në diçka më shumë ose një njohje mund të zhvillohet në një lidhje të re. Nëse keni gjetur që partneri juaj këto ditë janë shumë të dobishëm pasi disponimi i komunikimit dhe nevoja juaj për të ndryshuar performancën, do t’ju ​​fusë në procesin e të qenit aktiv dhe të bëni gjëra për ju!
Puna dhe Ekonomia: Disa çështje të lidhura me punën duket se dalin në pah këtë javë, por ato nuk do të jenë në gjendje të ndikojnë në disponimin tuaj. Përdorni aftësitë dhe diplomacinë tuaj të komunikimit, pasi duhet të mbani mend se zhvillimi i qetë i çështjeve profesionale do të kalojë përmes komunikimit.

BRICJAPI

Fillon një javë e re dhe shumë premtuese për ju pasi gjatë saj do të ketë disa kende astrologjike që do të favorizojnë planet tuaja. Trekëndëshi i Diellit në shenjën e Peshores me Jupiterin në Ujor do të zhvillohet në datën 15/10 dhe mund të sjellë një zgjidhje, e cila do të vijë si “perendija  nga Parajsa” për një çështje që është mjaft kërkuese për ju. Sektori profesional do të jetë në ballë, por me këtë aspekt, duket se mund të zgjidhen disa çështje, të cilat ju kishin krijuar presion dhe stres në ditët e mëparshme.
Dashuria: Trekëndëshi i Afërditës në shenjën e Shigjetarit me Saturnin në Ujor do të zhvillohet në 13/10 dhe do të ndihmojë për të kapërcyer disa pengesa, të cilat mund të kenë ekzistuar mes jush dhe partnerit tuaj dhe lidhen më shumë me çështjet e komunikimit dhe disa keqkuptime. Nëse jeni të lirë, është e mundur që një person nga e kaluara të bëjë një paraqitje, e cila do të shtojë pikë në vetëbesimin tuaj, por përpiquni të mos merrni një vendim impulsiv në lidhje me zhvillimin e tij.
Puna dhe Ekonomia: Çështjet e lidhura me punën – jo domosdoshmërisht lënda e punës aq sa disa marrëdhënie me njerëzit në mjedisin tuaj profesional – do t’ju ​​mbajnë të zënë edhe këtë javë. Trekëndëshi i Diellit me Jupiterin do t’ju ndihmojë të kapërceni disa pengesa që mund të shfaqen dhe të zgjidhni disa raste në mënyrën më të mirë të mundshme. Një çështje financiare duket se po shkon në favorin tuaj. 

UJORI

Ujori, një javë e favorshme fillon për ju pasi trekëndëshi i Diellit që është në shenjën e Peshores me Jupiterin që është në shenjën tuaj më 15/10, ofron një favor bujar! Shenjat e para të këtij favorizimi do të vijnë tek çështjet që ju shqetësojnë pasi duket se ato do të fillojnë të zgjidhen pa shumë përpjekje. Në fakt, edhe çështjet që janë mjaft kërkuese duket se zgjidhen me ndërhyrjen e personave që do të funksionojnë si “perëndi makinerie”. Disa lajme të mira për një marrëdhënie ose një partneritet janë një skenar i mundshëm për këtë javë.
Dashuria: Përveç trekëndëshit Diell / Jupiter, një aspekt tjetër i favorshëm për ju do të ndodhë midis Aferdites në shenjën e Shigjetarit dhe Saturnit në shenjën tuaj më 13/10. Ky kend  do të ndihmojë në zhvillimin pozitiv të një të njohuri i cili mund të mos ketë treguar shenja stabiliteti deri më tani. Nëse jeni në një lidhje, humori juaj i mirë do të jetë një pol tërheqës për partnerin tuaj dhe do t’ju ​​“zgjojë” për të bërë gjëra që ju pëlqejnë.
Puna dhe Ekonomia: Punët dhe detyrimet mund ta bëjnë prezencën e tyre, por këtë javë duket se në mendjen tuaj ju i keni rregulluar tashmë ato dhe tashmë i keni rregulluar ato. Mënyra se si i qaseni do të tregojë gjithashtu evolucionin e tyre dhe duket se gjendja shpirtërore juaj e mirë do të ndihmojë shumë në zgjidhjen e tyre. Këtë javë ka shumë të ngjarë që të keni një lajm të mirë në lidhje me një bashkëpunim ose një çështje profesionale.

PESHQIT

Peshqit këto ditë mund të ndjeni një nevojë të fortë për t’u larguar nga njerëzit që janë stresues dhe nga burimet e emocioneve negative dhe kjo është më e mira që mund të bëni për të mbrojtur veten dhe humorin tuaj. Trekëndëshi Diellor në shenjën e Peshores me Jupiterin në Ujor do të zhvillohet më 15/10 dhe do të ndihmojë në zgjidhjen e një çështjeje që ju ka lodhur në nivel psikologjik. Brenda kësaj jave duket se optimizmi do të kthehet!
Dashuria: Afërdita vazhdon udhëtimin e saj në shenjën e Shigjetarit, një pozicion nga i cili mund të krijojë introversion, por gjashtëkëndëshi që do të krijojë me Saturnin në Ujor më 13/10 do t’ju ​​ndihmojë t’i afroheni një aferë romantike realiste dhe kjo do t’ju ​​ndihmojë të ndihmoni shumë për të bërë zgjedhjet tuaja dhe për të marrë vendimet tuaja. Një person nga e kaluara duket se do të shfaqet përsëri, por impulsi nuk do të jetë një këshilltar i mirë për çdo vendim.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë duket se do të ketë disa mendime që do t’ju ​​bëjnë të shqetësoheni për një çështje specifike profesionale. Trekëndëshi i diellit me Jupiterin dhe gjashtëkëndëshi i Afërditës me Saturnin mbrojnë zhvillimet pozitive dhe çështjet profesionale, përderisa nuk i lejoni vetes të hyjë në një rreth vicioz të mendimeve negative. Afrohuni me qetësinë dhe realizmin çdo gjë që ju shqetëson dhe është e sigurt që do të jeni në gjendje ta rregulloni atë.

Për më shumë detaje mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun Jorgo Pulla: Tel. 0699464446 ose pranë websajtit www.astrologu.al

Për t’u bërë pjesë e grupit “Balkanweb” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb

Burimi informacionit @BalkanWeb: Lexo me shume ne : www.botasot.al

Spread the love

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.