Java sjell pengesa dhe ndryshime që mund t’ju zhgënjejnë, parashikimi i yjeve për 12 shenjat e zodiakut nga Jorgo Pulla

Java interpretohet e ngarkuar pasi pengesa, vonesa dhe ndryshime që mund të shfaqen nuk përjashtohet të shkaktojnë zhgënjim dhe situata shpërthyese.

Zhvendosja e Afërditës tek Luani nga data 27.06 duket brenda javës pasi na jep mundësinë të përqendrohemi në nevoja që lidhen me jetën tonë personale, objekte krijuese që mund të na interesojnë shumë. Nevoja të kalojmë bukur dhe të argëtohemi kryeson në të gjitha fushat e jetës tonë dhe na drejton të aspirojmë më të mirën e mundshme për lidhjen tonë. Persona të rinj mund të shfaqen që do jenë shumë të rëndësishëm për ne do rinovojnë jetën tonë sentimentale.

Në 01/07 kontrasti Marsit nga Luani me Saturnin tek Ujori mund të na vërë në sprova pasi nuk përjashtohet të shfaqen vonesa dhe pengesa në cështje personale që do na shqetësojnë. Detyrohemi të riorjetojmë qëllime dhe aspirate që mund të kemi pasi duket se optimizmi jonë është i tepërt ndaj realitetit.

Kujdes do duhet të tregojmë përsa lidhet me jetën tonë personale pasi me lehtësi mundemi të përballeni me partnerin tonë dhe të drejtojmë lidhjen në akull. Detyrohemi të shprehim dëshirat tona me masë dhe të respektojmë dëshirat e pjesës së rëndësishme të jetës tonë. Kujdes në cështjet kreative pasi ka shumë mundësi të shfaqen vonesa që do përcaktojnë zhvillimin tonë apo nuk përjashtohet të ekzistojnë më tepër përgjegjësi që do na stresojnë.

Në 04/07 katrori Marsit nga Luani me Uranin tek Demi shkakton hipërtension dhe mund të drejtojë reagime impulsive. Të kujdesshëm do duhet të jemi në të gjitha lëvizjet pasi është e lehtë të ekzistojnë aksidente që do na përkushtojnë. Paralelisht nuk duhet të jemi agresiv në c’farë do që dëgjojmë në jetën tonë personal pasi kjo do drejtojë në situata shpërthyese dhe kundërshtime që do kushtojnë në lidhjen tonë.

Mirë është të mbajmë tone të qeta dhe qasje realiste në c’do gjë që mund të shfaqet brenda periudhës së caktuar kohore pasi qëndrimi jonë do luajë rol përcaktues në zhvillime nga tani e tutje. Le të mos harrojmë se me rrethanën e caktuar astrologjike ndikohen rëndësishëm cështjet tona sentimentale, cështjet e fëmijëve dhe krijimit.

Zgjidhni tani shenjën tuaj:

DASHI
Këtë javë këndi astrologjik që do realizohet dhe do luajë rol protagonist në ngjarje janë katrori midis Marsit që ndodhet në shenjën e Luanit, të Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit dhe Uranit që ndodhet tek Demi. Ky kënd do ndodhë në 1 Korrik por energjia saj do jetë i madh gjatë gjithë javës. Ka shumë mundësi të krijojë disa kundërshtime të cilat- përkatësisht me mënyrën sesi do ti menaxhoni- mund të bëhen më të forta ose të menaxhohen. Kini kujdes vecanërisht cështjet ekonomike, pasi duket se do ndodhen në sipërfaqje dhe ndoshta dhe në “syrin zmadhues”.
Dashuria: Një debat me partnerin tuaj ka shumë mundësi të trondisë klimën e mirë që ekziston në vija të përgjithshme këtë kohë. Pavarsisht këtyre, të mbani mend se nëse nuk i coni debatet dhe kundërshtimet në ekstreme ka shumë mundësi të kapërcehen. Nëse keni portofol të përbashkët do duhet të jeni vecanërisht të kujdesshëm në menaxhimin e cështjeve tuaja ekonomike. Nëse jeni beqarë ka mundësi të vëreni se sjellja e një personi që ju ka tërhequr interesin nuk është ajo që prisni, dicka e cila mund t’ju largojë nga ai.
Puna dhe Ekonomia: Pjesa ekonomike e marrveshjeve profesionale por edhe disa cështjeve që lidhet me punës, është ajo që do ju shqetësojë në rradhë të parë këtë javë. Ka shumë mundësi të ekzistojnë kundërshtime me shkak një marrveshje të re ekonomike apo disa ndryshime që mund të ekzistojnë dhe lidhen me portofolin tuaj. Të mbani mend se këtë javë ka mundësi të mos ekzistojë mënyra për të fituar dicka që doni dhe ndoshta nevojitet të bëni një hap pas dhe të hedhë “ujë në verën tuaj”.

DEMI
Një javë e ngarkuar fillon për ju pasi gjatë saj do realizohet katrori midis Marsit që ndodhet në shenjën e Luanit, të Saturnit që ndodhet tek Ujori dhe Uranit që ndodhet në shenjën tuaj. Ky kënd do e bëjë të ndjeshme prenzencën e saj gjatë javës dhe ka shumë mundësi t’ju bëjë reagues përballë vendimesh dhe cështjesh që lidhet me punën. Të mbani mend se këto ditë mund të arrijnë në kufinjtë e saj një lidhje profesionale, por nëse bëhet dicka e tillë ndoshta ekzistojnë shumë “surpriza”.
Dashuria: Detyrimet profesionale duket se do e bëjnë të ndjeshme prezencën tuaj dhe në jetën tuaj personale pasi nuk do ju lënë mjaft kohë të lirë. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje- vecanërisht nëse punoni së bashku me partnerin e tij- do duhet të shkëputeni nga cështjet profesionale nga ato personale dhe të mos i transferoni ndjenjat tuaja një fushë pas tjetrës. Nëse jeni beqarë këtë javë këtë javë do nevojitet të jepni kohë në një njohje që ju intereson zhvillimin e saj, për ta parë “ku shkon”.
Puna dhe Ekonomia: Programi juaj profesional dhe detyrimet profesionale janë ato që do tërheqin interesin tuaj këto ditë dhe është ka shumë mundësi të eleminojnë kohën tuaj të lirë. Disa informacione që lidhen me punën apo zhvillimin e disa cështjeve profesionale ka mundësi t’ju krijojnë nervozizmin dhe t’ju drejtojnë në revolucione përballë tyre. Të mbani mend se nëse ruani tone të ulta do jetë më e lehtë ti kompromentoni më mirë.

BINJAKET
Këtë javë do ekzistojnë mundësi për ti kushtuar kohë aktiviteteve dhe personave që doni dhe të kaloni mirë, por do ekzistojnë dhe disa ditë të cilat kanë nevojë për kujdes dhe përkushtim në një plan të mirë të përditshëm. Katrori midis Marsit që ndodhet në shenjën e Luanit, Saturni që ndodhet në shenjën e Ujorit dhe Uranit tek Demi do bëjë të ndjeshëm energjinë e tij gjatë javës dhe mund të sjellë “lëkundje” fusha të caktuara. Tani ka mundësi të kuptoni se ruani në jetën tuaj lidhje të cilat nuk është e lehtë të zhvillohen apo se ju krijojnë shumë shpesh nervozizëm. Shihni cilat janë ato që ia vlen të hecin në jetën tuaj dhe cilat duhet ti lini në të kaluarën ose bëhet fjalë për lidhje ose për zakone!
Dashuria: Afërdita ndodhet në shenjën e Luanit dhe tashmë “qëndron” në cështjet tuaja sentimentale duke sjellë mundësi në jetën tuaj personale. Sigurisht me përjashtim këto ditë përshkak të katrorit midis Marsit, Saturnit dhe Uranit ka mundësi të ekzistojnë disa tensione me partnerin tuaj apo nëse jeni beqarë me një person që ju intereson. Nëse ndodheni në një lidhje këto tensione ka mundësi të vinë nga cështje që nuk ishin menaxhuar gjatë të kaluarës dhe kështu tani do ti gjeni përsëri përpara jush, për ti jepni rëndësinë e duhur dhe ti menaxhoni.
Puna dhe Ekonomia: Cështjet e punës kanë nevojë për vëmëndje këtë javë pasi duket se interesi juaj nuk do ndodhet në ato dhe kështu do jetë më e lehtë të harroni disa detyrime profesionale. Komunikimi me kolegët tuaja dhe me persona që ndodhen në ambjentin tuaj profesional kanë nevojë gjithashtu për vëmëndje këto ditë, për të mos ekzistuar debate midis jush.

GAFORRJA
Këtë javë duket se do ju shqetësojnë mjaft cështje të cilat janë të rëndësishme për ju, por mirë do ishte të shmangni këtë impulsivitetin e lindur, i cili do mundej të ju drejtojë në vendime të nxituara. Katrori që do realizohet midis Marsit që ndodhet në shenjën e Luanit, Saturnin që ndodhet në shenjën e Ujorit dhe Uranit që ndodhet në shenjën e Demit, do bëjë të ndjeshme prezencën e tij. Ka shumë mundësi të zgjojë disa ndjenja të cilat lidhen me situata dhe persona të kaluarës dhe ndoshta këto t’ju krijojnë një shqetësim të përgjithshëm. Të mbani mend këto ditë nuk rezultojnë për lëvizje “ekstreme” dhe vendime.
Dashuria: Disa cështje që ju kishin shqetësuar dhe gjatë të kaluar duket se do bëjnë të ndjeshme prezencën e tyre në këtë javë dhe mund të ndikojnë klimën midis jush dhe partneri juaj. Pavarsisht këtyre mirë do ishte të shmangni lëvizje të cilat do ju mendoja mirë, vecanërisht lëvizje që nuk keni menduar rezultatet tuaja. Nëse jeni beqarë një njohje që do bëni nëpërmjet personash në ambjentin tuaj shoqëror mund të prezantojë disa “pengesa” të vogla, të përkohshme.
Puna dhe Ekonomia: Cështjet që lidhen me punën do ju shqetësojnë vecanërisht këtë javë dhe nuk përjashtohet të përbëjnë bazën për ndryshimin e humorin tuaj. Ka shumë mundësi në disa nga këto të veproni impulsivisht apo të mos jetë e lehtë të ruani qetësinë tuaj. Të mbani mend se do dilni të fituar nëse menaxhoni sfida të tillë lloji pa lëvizje impulsive, por me korrektesë.

LUANI
Java re por edhe muaji ri fillon shumë fuqishëm pasi gjatë ditëve të para të tij do realizohet katrori midis Marsit që ndodhet në shenjën tuaj, të Saturnit që ndodhet tek Ujori dhe Urani që ndodhet tek Demi. Marsi në shenjën tuaj ju fal tepricë energjie, por këndi negative që do krijojë me Uranin dhe Saturnin tregon se ka shumë mundësi ta menaxhoni me mënyrën e gabuar apo për drejtimin e gabuar. Fusha e lidhjeve tuaja ndërpersonale do ndodhet në epiqëndra e interesit tuaj ashtu si gjithaahtu dhe disa profesionale, të cilat kanë nevojë për lëvizje të “detajshme” dhe jo reagime impresionuese- për të vazhdojë të ekzistojë një klimë të mirë në këto dhe të mos krijohen debate.
Dashuria: Afërdita që ndodhet në shenjën tuaj do sjellë mundësi në jetën tuaj personale ose nëpërmjet njohjeve të reja ose nëpërmjet flirteve ose- nëse ndodheni në një lidhje- brenda aktivitetesh të këndshme me partnerin tuaj. Këtë javë këndi negative midis Marsit, Saturnit dhe Uranit mund të krijojë disa tensione me shkak cështje sentimentale. Nëse ndodheni në një lidhje shmangni të gjuani “grusht në thikë” vecanërisht nëse ju intereson kohëzgjatja e lidhjes. Nëse jeni beqarë ndoshta gjërat të mos jenë kaq të lehta për zhvillimin e një njohjeje që ju intereson, por kjo do jetë e përkohshme.
Puna dhe Ekonomia: Bisedimet që do keni me disa kolegët tuaj apo me disa persona që ndodhen në ambjentin tuaj profesional ka shumë mundësi të krijojnë kundërshtime apo të shkaktohen debate që ekzistojnë tashmë. Ju nga tjetër nuk do jetë dhe jo aq e lehtë të përmbani nervozizmin tuaj apo të mos tregoni pakënaqësinë tuaj ndaj disa gjërave. Përpiquni të ruani pozicionin tuaj përballë situatave të caktuara, pasi me këtë mënyrë do ruani dhe humorin tuaj por dhe do shmangni kurthin të thoni apo të bëni dicka për të cilën më pas do bëheni pishman.

VIRGJERESHA
Këtë javë ka mundësi të shfaqen disa detyrime në përditshmërinë tuaj të cilat do ndikojnë humorin tuaj dhe ndoshta ju detyrojnë të “rrisni shpejtësinë” për t’i arritur të gjitha. Katrori midis Marsit që ndodhet në shenjën e Luanit, Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit dhe Uranit që ndodhet në shenjën e Demit do ju “presionojë” të lini pas disa zakone që kishin në përditshmërinë tuaj, me shumë mundësi përshkak të mungesës së kohës. Ndjenjat që do krijohen nga ndryshimi programit nuk do jenë të këndshme dhe ka shumë mundësi të ndikojnë mjaftueshëm humorin tuaj ndaj të tjerve.
Dashuria: Me prezencën e Afërditës në shenjën e Luanit duket se ndoshta ekzistojnë disa cështje sentimentale të cilat për të tashmen do lëvizin fshehurazi apo ka mundësi të ndjeni se nuk janë “pjekur” akoma. Në rast se ndodheni në një lidhje dhe ndani përditshmërinë tuaj me partnerin tuaj, përpiquni të mos lini punët dhe detyrimet e saj të krijojnë tensione midis jush dhe të ndikojnë klimën që ekziston në lidhjen tuaj.
Puna dhe Ekonomia: Disa cështje profesionale duket se do jenë vecanërisht kërkuese këtë javë, dicka e cila do ndikojë dhe humorin tuaj pasi do ju krijojë shqetësim. Katrori midis Marsit, Saturnit dhe Uranit ka mundësi t’ju ngatërrojnë dhe të mos dini cilat nga këto detyrime duhet të vendosni në prioritet. Gjithashtu vëmëndje- vec se detyrimeve tuaja- nevojitet të jepni dhe në biseda për cështje profesionale, për të mos besoni mendime dhe lëvizje që doni të bëni në punë në persona të “gabuara”.

PESHORJA
Këtë javë ka mundësi të ekzistojnë disa cështje të cilat janë kërkuese dhe duket se do ndikohen mjaftueshëm dhe humori juaj por dhe prioritetet tuaja. Katrori midis Marsit që ndodhet në shenjën e Luanit, Saturnit që ndodhet tek Ujori dhe Urani që ndodhet tek Demi, mund të sjellë nga cështje të kaluarës në sipërfaqje deri dhe cështje të cilat lidhen me persona shoqërore. Ka mundësi të kuptoni se disa lidhje kanë nevojë për kufinj të rinj për të mundur të vazhdohen të qëndrojnë pa lëkundje dhe tensione.
Dashuria: Humori juaj këtë javë mund të jetë pak hipotonike pasi duket se ekziston një cështje në një cështjen tuaj personale e cila ju ka krijuar ndjenja negative. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje mënyra më e mira për tu menaxhuar cështje që ju besdis janë komunikimi dhe dialogu me partnerin tuaj, pasi vetëm kështu mund të rikthehet harmonia. Nëse jeni beqarë një njohje që do keni apo do bëni nëpërmjet kësaj javë do rezultohet “cështje e vështirë” dhe kjo do ju vërë në procedurë të shihni nëse do përballeni me një “sfidë”.
Puna dhe Ekonomia: Bisedat që do keni këtë javë në lidhje me detyrimet profesionale mund të mos mbyllen me mënyrën e pritshme dhe të krijohen tensione. Ndoshta nevijet të vendosni kufinjtë tuaj ndaj disa personave ppr dhe disa situatave për të mundur të funksiononi dhe ju nëpërmjet tyre. Kjo ka mundësi të mos jetë aq e lehtë ama është e nevojshme për menaxhimin e disa cështjeve profesionale.

AKREPI
Këtë javë do ju shqetësojnë vecanërisht personale dhe lidhje profesionale pasi duket se në disa prej tyre do nevojitet të gjeni balanca nga e para. Katrori midis Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit, Uranit që ndodhet në shenjën e Demit dhe Marsit që ndodhet në shenjën e Luanit, do krijojë “tronditje” në fushën e lidhjeve ndërpersonale. Përpiquni të shihni c’farë është ajo që ekzistojnë dhe pengon zhvillimin e disa lidhjeve apo nëse keni ndonjë pjesë përgjegjësie në të. Në c’do rast sqarimet janë detyrimisht te vazhdojnë të ekzistojnë disa lidhje.
Dashuria: Një bisedë “gjithëpërfshirëse” do ju ndihmojë të sqaroni disa cështje me partnerin tuaj që deri tani ndoshta te mos pranonit as ju as ai. Sinqeriteti është gjithashtu ndihmues për bisedat midis jush, por jo “sinqeriteti gjallë” pasi nevojitet takt. Nëse jeni beqarë ka mundësi të filloni të mendoni më  shumë një njihje e cila ju intereson dhe të mos e shihni tashmë në mënyrë sipërfaqësore, por si një lidhje të ardhmes në të cilën do investoni sentimentalisht në të.
Puna dhe Ekonomia: Cështjet profesionale do ju shqetësojnë vecanërisht këtë javë dhe nuk përjashtohet të ekzistojnë dhe disa të dhëna të reja në to. Katrori midis Marsit, Saturnit dhe Uranit tregon se ndërkohë do donit të bëni mjaft gjëra përsa ka lidhje me punën, ndoshta rrethanat të mos janë të përshtatshme apo ndoshta të mos vijë akoma koha e përshtatshme. Durim do jetë shumë e rëndësishme dhe për humorin tuaj pasi do shpëtojë nga përplasje dhe nervozizmi.

SHIGJETARI
Këtë javë do nevojitet të përqendroheni në përditshmërinë tuaj pasi dhe në disa detyrime që ekzistojnë në të, për të mundur ti menaxhoni dhe të mos i lini t’ju krijojnë ndjenja negative. Katrori midis Marsit që ndodhet tek Demi do jetë në fuqi gjatë gjithë javës dhe tregon se ndoshta ekzistojnë disa shtyrje apo disa vonesa planesh. Jepini shumë rëndësi në komunikim dhe bisedat që do keni me persona që përfshihen në punët tuaja, pasi nga ky komunikim do varet shumë.
Dashuria: Këto ditë ndoshta ndjeni se ekzistojnë gjëra që ju besdisin tek partneri juaj, por ka mundësi të mos jetë aq e lehtë të gjeni fjalët e përshtatshme dhe mënyrën e përshtatshme për ti shprehur. Katrori midis Marsit, Saturnit dhe Uranit mund të sjellë disa pengesa në shprehimin e vetë ndjenjave, akoma dhe shqetësimeve tuaja. Nëse jeni beqarë këtë javë mund të mos jetë “bujare” për ju përsa lidhet me cështjet tuaja sentimentale, por kjo do jetë vetëm “për pak”!
Puna dhe Ekonomia: Përditshmëria juaj profesionale do ketë mjaft e ngarkuar këto ditë dhe nuk përjashtohet të ekzistojnë dhe disa ndryshime në rutinën e saj. Nga ana tjetër ka mundësi të keni përndryshe ndërmend programin tuaj dhe për ndryshe përfundimisht t’ju dalë ama kjo- me këndet astrologjike që do realizohen këtë javë- është dicka e pritshme. Sistemoni sipas rëndësisë detyrimet tuaja dhe mos lini kohën të kalojë pashfrytëzuar, pasi më pas nuk do ju dalë!

BRICJAPI
Këtë javë do realizohet një katror midis Marsit që ndodhet në shenjën e Luanit, Saturnit që ndodhet tek Ujori dhe Urani nga shenja Demit e cila do jetë në fuqi gjatë gjithë kësaj jave. Ky kënd nuk përjashtohet t’ju vënë në procedurë të krahasoni “arritjet” tuaja me ato që kanë bërë të tjerët ose nga ana profesionale ose ajo personale. Mos hyni në procedurë krahasimi pasi kjo do ketë reflektim negative në humorin tuaj dhe do ju krijojë ndjenja negative pa ekzistuar asnjë arsyje thelbësore. Portofoli juaj ashtu si dhe shpenzimet që do bëni këtë javë kanë nevojë për vëmëndje për të mos dalin nga shinat.
Dashuria: Këto ditë ka mundësi të shihni partnerin tuaj në mënyrë konkuruese dicka e cila do mundej të krijojë një klimë të cuditshme midis jush. Katrori midis Marsit, Saturnit dhe Uranit do përforcojë sjellje “luftuese” por të mbani mend se do dilni të fituar nëse shmangni kurthin e tensioneve. Nëse jeni beqar disa biseda ka shumë mundësi t’ju afrojnë pranë me një person me të cilin ishit larguar mjaftueshëm periudhën e kaluar.
Puna dhe Ekonomia: Cështjet që lidhen me punën ashtu si dhe disa detyrime të përditshmërisë do ju shqetësojnë mjaftueshëm këto ditë. Rëndësi të vecantë do jepni në pjesën ekonomike të një marrveshjeje profesionale, por ndoshta të mos gjeni terren të përshtatshëm për ti kompromentuar ashtu si doni. Të mbani mend se këtë javë pritet ti ruani “arritjet” tuaja ose profesionale ose ekonomike dhe jo aq për tu “zgjeruar”.

UJORI
Këtë javë do nevojitet të “ngreni mëngët” pasi duket se do shfaqen disa detyrime të cilat do krijojnë përgjegjësi të reja. Katrori midis Marsit që ndodhet në shenjën e Luanit, Saturnit që ndodhet në shenjën tuaj dhe Uranit që ndodhet tek Demi do ndodhet në fuqi gjatë gjithë javës dhe duket se do kalojë në teste lidhje personale, familjare por edhe profesionale. Vecanërisht nëse ekzistojnë disa lidhje nga të cilat keni ankesa duket se këto ditë nuk do ti gëzoni. Përpiquni të shmangni lëvizjet agresive të cilat do mundeshin të hedhin “vaj zjarrit” në një klimë të tendosur.
Dashuria: Me prezencën e Afërditës në shenjën e Luanit do ekzistojnë mundësi të përmirësoni një lidhje që keni apo të fillojë të zhvillohet një njohje që ju intereson. Pavarsidht këtyre këtë javë përshkak të këndeve negative midis Marsit, Saturnit dhe Uranit, do nevojitet të jeni të kujdesshëm pasi një lëvizje e gabuar mund të acarojë reagime. Ruani një lidhje apo një njohje që ju intereson dhe mos lini tensione të castit të krijojnë probleme.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë ka mundësi të këni disa biseda me persona që ndodhen në ambjentin tuaj profesional dhe gjatë tyre ndoshta dëgjohen ankesa dhe nga ana juaj por edhe e të tjerve. Lidhjet tuaja profesionale kanë nevojë për vëmëndje- ashtu si dhe bashkpunimet- pasi ka mundësi balancat të tronditen, nëse ekzistojnë cështje të cilat qëndruan për shumë kohë “ poshtë tapetit”.

PESHQIT
Këtë javë ka mundësi të ndjeni se nuk keni humor të merreni me cështje kërkuese, pasi do kërkoni më shumë kohë për veten tuaj dhe për shplodhjen tuaj. Këndi negativ midis Marsit që ndodhet në shenjën e Luanit, Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit dhe Uranit që ndodhet tek Demi, mund të sjellë më tepër detyrime në përditshmërinë tuaj dhe njëkohësisht të krijojë dhe disa debate me persona që ndodhen në ambjentin tuaj të ngushtë. Humori mirë dhe në disa raste distance do jenë ato që do ju ruajnë nga tensione dhe përplasje, do mundeshin t’ju krijojnë një tjetër ankth dhe jo të zgjidhin dicka.
Dashuria: Këtë javë do vëreni se punët dhe detyrimet e përditshmërisë janë të mjaftueshme dhe ndoshta t’ju largojnë nga partneri juaj. Gjithashtu nëse keni marrë përsipër disa punë së bashku, mirë do ishte të kushtoni vëmëndje ndaj tyre, pasi dhe ka mundësi të ekzistojnë mendime të ndryshme midis jush ndaj menaxhimit të tyre. Nëse jeni beqarë ka mundësi të vëreni se një njohje që ju intereson zhvillohet me ngadalë, por me këtë mënyrë duket se zhvillohet më qëndrueshëm.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë mund të dini se keni mjaft gjëra të bëni përsa lidhet me punën por sa më shumë detyrime shfaqen, aq më e vështirë do jetë të përqendroheni në to dhe ti menaxhoni. Përpiquni të përkushtoni kohë të caktuar c’do ditë në programin tuaj profesional dhe të disiplinoheni në të, pasi është një mënyrë për të mos i lërë gjërat pezull. Shmangni në mënyrë supozuese skenaret pasi duket se do përforcojnë shqetësimin tuaj në cështje të caktuara.

Për më shumë detaje mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun Jorgo Pulla: Tel. 0699464446 ose pranë websajtit www.astrologu.al

Për t’u bërë pjesë e grupit “Balkanweb” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb

Burimi informacionit @BalkanWeb: Lexo me shume ne : www.botasot.al

Spread the love

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.