Kërkuan pavlefshmëri të rezultatit në qarkun e Tiranës/ KAS rrëzon kërkesën ankimore të PD-së dhe Boiken Abazit


Komisioni i Akimimeve dhe Ankesave, KAS, ka vendosur me shumicë votash, të rrëzojë kërkesën ankimore të PD-së dhe kandidatit të pavarur për Tiranën, Boiken Abazi.

KAS-Hapja-Kutive-QV-Rinumerimi-Ankimimi-Votat_KQZ-zgjedhjet-25prilli (4)

Subjektet e lartpërmendura kishin kërkuar shpalljen e pavlefshmërisë së rezultatit në qarkun e Tiranës.

Me vendimin e sotëm KAS lë në fuqi Komisionerin Shtetëror të Zgjedhje për miratimin e tabelës përmbledhëse për kryeqytetin.

PD dhe kandidati Abazi kanë mundësi ta apelojnë vendimin në Kolegjin Zgjedhor, që është organi më i lartë vendimmarrës për zgjedhjet.

Pasi KAS u mblodh në dhomë këshillimi, bazuar në analizën e provave dhe fakteve me shumicë votash vendosi rrëzimin e kërkesës ankimore të paraqitur nga koalicioni PD-AN, rrëzimin e kërkesës ankimore nga kandidati z.Boiken Abazi, lënien në fuqi të vendimit të KQZ për miratimin e tabelës përmbledhëse për qarkun e Tiranës për subjektet zgjedhore dhe kandidatët për deputet në zgjedhjet e 25 prillit. Ky vendim hyn në fuqi. Kundër tij bëhet ankimi në Kolegjin Zgjedhor.’’- tha Ledio Braho.

© Panorama.al Burimi informacionit @Panorama.al: Lexo me shume: www.botasot.al

Spread the love

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.