Ministri i Shëndetësisë së Kosovës Premton Kthimin në Normalitet këtë Qershor

Ministri i Shëndetësisë së Kosovës

Ministri i përkohshëm i Shëndetësisë në Kosovë, Armend Zemaj tha se pas mbërritjes së vaksinës Covid-19, normaliteti në vend do të kthehet mbase në qershor dhe korrik.

Gjatë një vizite në Spitalin e Vushtrrisë, Zemaj tha se pret që një staf shtesë prej 1,000 për të ndihmuar këtë vit në Spitalet e Kosovës.

“Ne kemi ofruar zgjidhje për shumë probleme që janë trashëguar. Ekspertët tanë kanë arritur të përdorin plazmën për trajtimin e pacientëve COVID-19. Spitali i Vushtrrisë na ka ndihmuar shumë në menaxhimin e pandemisë”, tha Ministri i Shëndetësisë

Zemaj tha se vaksina kundër COVID-19 po vjen në Kosovë.

“Vaksina po vjen. Përparësia e vaksinimit do të jetë personeli shëndetësor. Shpresojmë të kthehemi në normalitet në qershor dhe korrik”, tha ai per botasod.

Lexo me shume: www.botasot.al

Spread the love

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *