Nuk fitoi bashkinë e Shkodrës, Rama riemëron në postin e prefektes Majlinda Angonin


Kryeministri Edi Rama ka riemëruar në postin e Prefektes së Shkodrës, Majlinda Angoni, e cila nuk arriti dot të fitonte në zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkië ne 6 mars.

Majlinda Angoni

Kujtojmë që Angoni para kandidimit për kryetare bashkie ka mbajtur postin e prefektes. Ai e mori detyrën ne 10 shtator 2020, por u largua kur kryeministri Rama e caktoi për kandidate per kryetare bashkie.

Majlinda Angoni, njihet për angazhimin në fushën e biznesit dhe në kontributin e saj në shoqërinë civile, fushë që më pas do të shfaqej me interes në realizimin e objektivave në formësimin dhe zbatimin e politikave publike në vend.

VENDIMI

Në mbështetje të neneve 100 e 114 të Kushtetutës dhe të nenit 5, të ligjit nr.107/2016, “Për prefektin e qarkut”, me propozimin e ministrit të Brendshëm, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Znj. Majlinda Angoni të emërohet prefekt i Qarkut të Shkodrës.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në “Fletoren zyrtare”.

K R Y E M I N I S T R I

EDI RAMA

© Panorama.al Burimi informacionit @Panorama.al: Lexo me shume: www.botasot.al

Spread the love

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.