“Shqiptari që lindi një shekull para kohe”- Kush ishte profesor i Mjekësisë Gjergji Minga! Modeli i rrallë i kapacitetit human, gati i paarritshëm

NGA PROF. DR. XHELADIN ÇEKA/ Këto ditë u nda nga jeta një prej pedagogëve të shquar të Fakultetit të Mjekësisë, të Universitetit të Mjekësisë të Tiranës, prof. dr. Gjergji Minga.   Prof. Gjergji Minga ishte pionier i dijes, kalorës i mendimit të përparuar në shkencë dhe pedagogji, njëherësh shëmbëlltyra e njeriut të mrekullueshëm, fisniku zemërbardhë; ai Burimi informacionit @Panorama.al: Lexo me shume ne :bota sot www.botasot.al

Spread the love

Similar Posts