Si do të mbyllet Korrikut? Lexoni ç’kanë parashikuar yjet për javën e fundit të muajit

DASHI

Këtë javë Merkuri do të zhvendoset në shenjën e Luanit (28/7) dhe nga pozicioni i tij i ri Merkuri do të krijojë një entuziazëm në komunikimin tuaj me të tjerët, por edhe disponimin për të flirtuar! Nga fundi i javës kundërshtimi i Jupiterit që ka kaluar ne retrogradë në shenjën e Ujorit dhe me Marsin pak para se të linte shenjën e Luanit, ka të ngjarë të krijojë tension brenda ne punen tuaj ne grup! Për këtë arsye duhet të jeni të kujdesshëm me komunikimin në mënyrë që të mos keqkuptohet ajo cka  thoni mund ta thoni si shaka beni kujdes.
Dashuria: Me pozicionin e ri të Mërkurit këtë javë, duket se do të fitoni “teorin dhe praktiken” në afrimin me njerëzit që ju interesojnë, pasi Mërkuri në shenjën e Luanit “përshpejton” punët tuaja romantike! Nëse jeni në një lidhje duhet të keni kujdes pasi ndonjëherë mund të mos lëvizni në të njëjtën gjatësi vale me partnerin tuaj për sa i përket diçkaje që mund të thuhet se është shaka . Nëse jeni te pa lidhur apo nuk keni ndonje njohje mund  të komunikoni me persona  që ju interesojn këtë javë është më se e mundur.
Puna dhe Ekonomia: Punët dhe detyrimet profesionale nuk janë diçka që do t’ju pushtojë këtë javë pasi duket se mendja juaj është tek një person i caktuar, në një udhëtim që dëshironi të bëni ose thjesht kontaktin tuaj me miqtë! Sigurisht që Marsi do të pozicionohet  në shenjën e Virgjëreshës në fund të javës dhe duket se ai do të ketë një këndvështrim tjetër per  juve , pasi ai mund të sjellë detyrime shtesë profesionale prandaj merni laps dhe leter per te qen te sigurt ne perllogaritje !

DEMI

Mërkuri do të zhvendoset në shenjën e Luanit në fillim të javës dhe do t’ju ndihmojë të përmbushni disa detyrime te lena pas dore me pare, të cilat kanë të bëjnë me familjen ose me blerjen e disa orjendish per shtëpinë . Me kalimin  e Marsit në shenjën e Virgjëreshës në fund të javës, energjia juaj do të rritet, gjë që do të jetë shumë e dobishme për gjithçka që vendosni të bëni në periudhën e afert. Para se Marsi të kalojë në shenjën e Virgjëreshës – duke qenë në graden  e fundit të Luanit – do të formojë një kend  me Jupiterin  i cili kalon në graden e fundit të Ujorit. Ky kend  mund të çojë në disa lëvizje impulsive në punë, gjë që kërkon mature dhe pjekuri .
Dashuria: Me pozicionin e ri të Mërkurit, ka shumë të ngjarë që të mos jeni në gjendje të dilni por preferoni të qëndroni në shtëpi me partnerin tuaj, të dy. Nëse jeni të lirë me praninë e Marsit në shenjën e Virgjëreshës nga fundi i javës do të ju japin disa mundësi për të flirtuar, për të bërë njohje të reja dhe për t’u afruar me një person që do t’ju interesojë! Ajo që duhet t’i kushtoni vëmendje është shanset e lëvizjeve impulsive të cilat – të paktën për këto ditë – do të rriten dhe do te jenme te dukshme per juve .
Puna dhe Ekonomia: Puna duket se ju angazhon me teper  këtë javë, veçanërisht gjatë gjysmës së dytë, por ju nuk duhet të nxitoni, siç thotë populli “kushdo që nxiton pengohet”. Kendi i Marsit nga grada e e Luanit me Jupiterin nga dita e fundit e Ujorit në 21/7 ju tregon të jeni shumë të kujdesshëm drejt fundit të javës, pasi ka shumë të ngjarë që të drejtoheni drejt një “pa kujdesie” mund te keni lëvizje  në lidhje me punën.

BINJAKËT

Merkuri do të kalojë në shenjën e Luanit në 28/7 dhe do të hapë dritaren  astrologjike të kësaj jave. Nga pozicioni i tij i ri, Merkuri  do t’ju “bashkojë” më shumë me të tjerët dhe do të forcojë marrëdhëniet me njerëzit në mjedisin tuaj të ngushtë. Merkuri në këtë pozicion është shumë i dobishëm në zgjidhjen e një keqkuptimi me një të afërm ose mik. Në 29/7 Marsi do të lëvizë në shenjën e Virgjëreshës dhe nga pozicioni i tij i ri do t’ju ndihmojë të rregulloni me shumë oreks dhe me gjysmën e detyrave të përpjekjeve që lidhen me shtëpinë dhe jo vetem.
Dashuria: Pozicioni i ri i Mërkurit në shenjën e Luanit do të jetë shumë pozitiv për komunikimin dhe do t’ju sjellë në kontakt me njerëz të rinj, të cilët duket se i takoni detyrimeve shoqërore ose vizitave tek miqtë tuaj të dashur. Nëse jeni në një lidhje, përpiquni të ndani me partnerin tuaj në mënyrë të drejtë punët e shtëpisë ose disa përgjegjësi të përditshme që keni ndërmarrë së bashku, pasi këto mund të jenë shkak i tensionit mes jush dhe per gjera te vogla mund te krijoni debate te forta kujdes.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë nuk duket se do t’u jepni përparësi çështjeve që lidhen me punën, nëse jeni me pushime verore apo jo, me siguri mendja juaj nuk duket se përqendrohet në detyrimet profesionale! Sigurisht, në rast se jeni në punë, duhet të keni kujdes me cehsetjen qe tham me lart, pasi mund të krijojë disa vonesa ose shtyrje të detyrimeve që janë të rëndësishme.

GAFORRJA

Per juve Gaforre te dashura  , hyrja e Mërkurit në shenjën e Luanit në 28/7 tregon se këtë javë do të keni mundësi për të menaxhuar disa çështje financiare dhe për të zgjidhur çështje që kanë të bëjnë me fondin tuaj në një kontekst më të përgjithshëm. Shumica e diskutimeve do të lidhen me të ardhurat, shpenzimet dhe gjërat që dëshironi të bëni në të ardhmen e afërt dhe keni nevojë për kursime! Në fundjavë duhet t’i kushtoni vëmendje lëvizjeve tuaja pasi, me hyrjen e Marsit në shenjën e Virgjëreshës në 29/7, mund të ketë disa pengesa ose pak shqetësime.
Dashuria: Çështjet e ndikimit ekonomi  ka të ngjarë të dalin në pah këtë javë, dhe nëse keni një portofol të përbashkët me partnere/i tuaj, duhet t’i kushtoni vëmendje të madhe në mënyrë që të mos krijohen polemika mes jush. Nëse jeni te pa lidhur  duket se mendja juaj nuk do të jetë në njohje të re në jetën tuaj personale, pasi u keni dhënë përparësi fushave të tjera! Sidoqoftë, kendi  me Jupiterin tek Ujori – dhe Marsi – pak para se të linte shenjën e Luanit – disa emocione që vijnë nga një romancë e së kaluarës, duket se janë në gjendje të bëjnë shfaqjen ne keto dit “kujdes ” ne vendimet qe djegin »!
Puna dhe Ekonomia: Ne këtë javë duket se po mendoni shumë për stabilizimin  e punës ose disa plane biznesi që keni në mendje. Mos harroni se çfarëdo që mendoni dhe bëni tani, ka shumë të ngjarë që të mos jeni në gjendje t’i përgjigjen angazhimeve qe keni mar per siper.Mundohuni të kaloni kohë në gjëra që ju mbushin me emocione të bukura, pasi kjo do të luajë një rol të madh në mënyrën se si do t’i shihni çështjet e punës suaj dhe planet afatgjat ne vazhdim !

LUANI

Per juve Luan te dashur ,eshte një javë shumë komunikuese pasi në 28/7 Merkuri  do të zhvendoset në shenjën tuaj të zodiakut! Nga pozicioni i tij i ri ai do t’ju japë kenaqesi, komoditet komunikimi ne  gjendjen shpirtërore që do të jetë një pol tërheqës për të tjerët. Nga fundi i javës pak para se Marsi të largohet nga shenja juaj do të formojë një kend me Jupiterin që është përsëri në shenjën e Ujorit. Ky kundërshtim duket se provon qëndresën e disa marrëdhënieve, përmes kundërshtimeve beni pak kujdes ne ceshtjet e seres sentimentale.
Dashuria: Prania e Merkurit në shenjën tuaj të zodiakut nga fillimi i javës do të jetë shumë ndihmuese për të komunikuar në mënyrë efektive me partnerin tuaj, për të gjetur një pikë të përbashkët kontakti në gjërat me të cilat më parë nuk keni qenë dakord dhe për të zbatuar disa plane që keni për të ardhmen e afërt . nga fundi i javës do t’ju duhet t’i kushtoni vëmendjei/e dashures tuaj para se Marsi të kalojë në shenjën e Virgjëreshës ku do të formojë një kend  me Jupiterin dhe ka të ngjarë të krijojë vështirësi në menaxhimin e emocioneve, pozitive apo negative. Sa më sipër është diçka që kërkon vëmendje në rast se te pa lidhur , duhet te beni kujdes me njohjet sepse siç duket të dhënat që do të ekzistojnë në një të njohur që ju intereson mund te prishen dhe jot e rregullohen mendohuni para se te bisedoni.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë duket se do të mbani një qëndrim në lidhje me çështje të rëndësishme profesionale. Eshtë shumë e mundur që të keni disa plane, por këto duket se shtyhen për një kohë te shkurter. Me Mërkurin në shenjën tuaj nga 28/7 duhet t’i kushtoni vëmendje diskutimeve profesionale dhe të mos u zbuloni te tjereve  “yllin  e fshehura” që keni në mëngë.

VIRGJERESHA

Mesa duket per juve te shenes se Virgjëreshes këtë javë ka të ngjarë të grindeni  duke u irrituar mjaft nëse shoqëroheni me njerëz që flasin pa pasur ndonjë gjë thelbësore për të thënë mire eshte ti anashkaloni keta persona qe ju sjellin energji negative ne planet qe juve keni . Lëvizja e sundimtarit tuaj Mërkuri në shenjën e Luanit në 28/7 do të përforcojë planet dhe angazhimet do te ju shkurtoj mjaft rrugen e “distancës”, pasi duket se do të krijojë mundesin per te perfituar me te drejten tuaj. Në fund të javës Marsi do të lëvizë në shenjën tuaj të zodiakut dhe nga pozicioni i tij i ri do të rrisë energjinë tuaj, gjë që do t’ju ndihmojë shumë në rast se ndiqni një aktivitet sportiv!
Dashuria: Diskutimet me partnerin tuaj mund të jenë të pakta këtë javë pasi duket se do të keni një humor nevriklleku, gjë që nuk do të ndihmojë në komunikimin mes jush. Sidoqoftë, do të keni mundësi për tu afruar pasi emocionet do ta bëjnë të ndjehet prania e tyre. Nëse jeni vetem, është e mundur të bëni një njohje me një person që do t’ju interesojë, por mos nxitoni të bëni një lëvizje pa u menduar mire pasi kundërshtimi i Jupiterit në shenjën e Ujorit me Marsin pak para se të largohet nga  shenja e Luanit, mund të çojë ne  vlerësime të gabuara.
Puna dhe Ekonomia: Disa mendime që mund të keni këtë javë për çështje biznesi mund t’ju mos lejojnë të relaksoheni. Nga ana tjetër, përpiquni të mos i lejoni pasigurit dhe shqetësimet, por të siguroheni se mundesit per te ja arritur qellimit ekzistojne, por në fund të fundit ato cka mund te thon te tjeret rreth jush ne lidhje me pune nuk korrespondojnë me realitetin keshtu qe ju dilni te fituar .

PESHORJA

Ne këtë javë me hyrjen e Mërkurit në shenjën e Luanit më 28/7 duket se do të vini në kontakt me njerëz që do ju tregojnë në praktikë mbështetjen e tyre për planet, mendimet, por edhe disa synime që keni ne nje moment tjetër. Ambienti miqësor theksohet me pozicionin e ri të Merkurit  ka shumë të ngjarë që takimet nga miqtë te rendesishem  të rriten! Në fund të javës, Marsi do të ndryshojë shenjë dhe do të zhvendoset tek Virgjëresha, por pak më parë – duke qenë në graden e fundit të Luanit – do të formojë një kend me Jupiterin, i cili kaloi në graden e fundit të Ujorit. Ky kontrast mund të krijojë disa ekzagjerime sidomos në fushën romantike.
Dashuria: Pozicioni i ri i Mërkurit do të përmirësojë komunikimin dhe mund t’ju sjellë më afër një personi që ju ka tërhequr interesin tuaj, por deri më tani nuk ishin  kushtet të përshtatshme për tu njohur më mirë. Nëse jeni beqar apo në një lidhje në fund të javë do të duhet t’i kushtoni vëmendje disa ekzagjerimeve që do të shprehen me fjalë ose me vepra. Kontrasti i Marsit me Jupiterin përforcon skenarin e mësipërm dhe në fund të fundit mund të sjellë rezultate të kundërta nga sa pritej.
Puna dhe Ekonomia: Kjo javë ka të ngjarë të shihni  disa “angazhime përfundimtare” për sa i përket punës në pritje. Me hyrjen e Marsit në shenjën e Virgjëreshës në fund të javës, është e mundur të rritet angazhimet por njekohesisht edhe detyrimet. Mundohuni të mos mendoni per gjera negative  për çështje pune sepse nuk eshte me e mira per juve perveshce ju jep stre dhe jo shanse positive ne ate qe kerkoni.

AKREPI

Per juve te shenjes se Akrepit  këtë javë, Merkuri  do të zhvendoset në shenjën e Luanit më 28/7 dhe nga pozicioni i tij i ri ai do të ndihmojë veçanërisht në shprehjen e ideve, mendimeve por edhe në rregullimet që kanë të bëjnë me çështjet e punës. Në fund të javës, Marsi do të lëvizë në shenjën e Virgjëreshës dhe do të ju jepet mundesia ne fushën tuaj të veprimit, duke e bërë atë më kolektive. Kjo do të thotë që në periudhën tjetër, kontakti me miqtë, me njerëzit me të njëjtin mendim, me njerëzit që marrin pjesë të gjithë së bashku në një grup njerëzish, do të jetë rutina juaj e përditshme por dhe fitimet do te jen te mira .

Dashuria

Këto ditë është e mundur të afroheni me një person që është në mjedisin tuaj profesional, pasi duket se mes jush do të krijohen kushte per tu njohur akoma me mire , të cilat do të zgjojnë emocione të forta. Me praninë e Marsit në shenjën e Virgjëreshës nga fundi i javës, ka shumë të ngjarë që njohje të reja të shfaqen në miq të përbashkët. Nëse jeni në një lidhje, kaloni kohën në aktivitete të përbashkëta me partnerin tuaj, pasi këto do të ndihmojnë shumë atmosferën mes jush.
Puna dhe Ekonomia: Kjo javë shënon fillimin e një periudhe në të cilën nëse jeni fizikisht i pranishëm në punë do ti keni mundesit per te takuar akoma dhe persona me influenc ne punen tuaj ku mund edhe te perfitoni prej tyre, do të filloni të mendoni më shumë për çështje biznesi. Me praninë e Mërkurit në shenjën e Luanit, do të krijohen mundësi që një çështje profesionale të vazhdojë ose që ju të zgjidhni detyrimet profesionale në mënyrë më të qetë .

SHIGJETARI

Per juve Shigjetare te nderuar kam lajme te mira , eshte nje javë  ku fillon me kushte pozitive për ju, pasi hyrja e Mërkurit në shenjën e Luanit në 28/7 tregon se veçanërisht favorizohen takimet, kontaktet dhe ceshtjet  shoqërore. Në fund të javës, Marsi do të lëvizë në shenjën e Virgjëreshës dhe nga pozicioni i tij i ri ai mund të krijojë një atmosferë të paqendrueshme beni pak kujdes ne kete dit në punë si dhe detyrimet profesionale. Mundohuni të mbani një profil të ulët, veçanërisht në takimet dhe diskutimet e biznesit, pasi prania e Mërkurit në shenjën e zjarrtë të Luanit nuk do t’ju ndihmojë të vazhdoni takimet qe pretendoni prandaj jinni te kujdesshem ne takime.
Dashuria: Këtë javë duket se do të afroheni me teper me një person që mund të jetë në mjedisin tuaj më të gjerë ose ka të ngjarë të takohet gjatë një festeme shoqërin. Drejt fundjavës duhet t’i kushtoni vëmendje me teper pasi Marsi pak para se të lërë shenjën e Luanit do të formojë një kontrast me Jupiterin i cili sapo është kthyer në shenjën e Ujorit. Ky aspekt nuk përjashtohet nuk perjashtohet mundesija te ket lidhje me një çështje romantike. Nëse jeni në një marrëdhënie, mos lejoni që çështjet e palëve të treta të ndikojnë në klimën në marrëdhënien tuaj.

Puna dhe Ekonomia: Java mund të fillojë me një gjendje shpirtërore mjaft të relaksuar për sa i përket detyrimeve profesionale, por me kalimin e ditëve, gjithnjë e më shumë çështje do të shfaqen në lidhje me punën. Marsi do të zhvendoset në shenjën e Virgjëreshës më 29/7ku  tregon se javën e ardhshme mund të ketë mjaft levizje  për punë, nje pakujdesi ne pune  mund të krijojë tension.

BRICJAPI

Kjo është një javë që do t’ju ofrojë mundësi për te zgjedhur  dhe menduar ne ceshtje pune dhe ekonomike , pasi pozicioni i ri i Mërkurit në shenjën e Luanit nga 28/7 do t’ju ndihmojë shumë në këtë drejtim . Kjo gjithashtu do të ndihmojë në zgjidhjen e çështjeve financiare pasi do të forcojë aftësitë tuaja të negociatave! Pak para se Marsi të largohet nga shenja e Luanit, do të formojë një kontrast me Jupiterin, i cili ka kaluar në graden  e fundit të Ujorit dhe ky kontrast mund të krijojë një gjendje ekzagjerimi qoftë në emocione, qoftë në shpenzime!
Dashuria: Pozicioni i ri i Merkurit do t’ju vërë në procesin e zbulimit të më shumë ndjenjave tuaja dhe nuk përjashtohet që të ketë surpriza në një rast të tillë! Nëse jeni te palidhur, ka shumë të ngjarë që ta ktheni vëmendjen tuaj tek një person me te cilin keni pasur nje  histori”! Nëse jeni në një lidhje, përpiquni të mos lejoni që ceshtje e te tjereve ti zgjidni juve mos merni persiper gjera qe nuk keni mundesi ti realizoni – pozicionin e ri Mërkurit të krijojë probleme në marrëdhënien tuaj.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë duket se nuk do të shqetësoheni veçanërisht për çështjet tuaja profesionale pasi jeni në punë dhe keni shum gjera per te stabilizuar prandaj mundohuni Brenda kesaj jave tu jepni përparësi atyre! Përdorni intuitën tuaj pasi do t’ju ​​ndihmojë të kuptoni shumë gjëra në lidhje me lëvizjet e disa njerëzve në punë por edhe në lidhje me informacionin që do t’ju ​​arrijë këtë javë.

UJORI

Per juve te shenjes se Ujorit kjo javë, me hyrjen e Mërkurit në shenjën e Luanit në 28/7, do të ketë disa mundësi për t’u afruar me disa nga kolegët tuaj dhe partneret  tuaj dhe për të lënë pas çështje që ju kishin larguar. Pozicioni i ri i Mërkurit është i përshtatshëm që ju të keni një komunikim në lidhje me një bashkëpunim të ri, pasi do të ketë kohë të favorshme për diskutime të tilla. Më 29/7 Marsi do të kalojë në shenjën e Virgjëreshës dhe nga pozicioni i tij i ri tregon se java e ardhshme do të sjellë në plan të parë disa detyrime.
Dashuria: Prania e Mërkurit në shenjën e Luanit do të jetë një mundësi e favorshme për t’u afruar me një person që ju intereson, për të mësuar më shumë rreth tij por edhe në rast se jeni në një lidhje për të zgjidhur ndonjë keqkuptim me partnerin tuaj. Disa orë para se Marsi të largohet nga shenja e Luanit do të formojë një kontrast me jupiterin cili kalon përsëri në graden e fundit të shenjës suaj. Ky kundërshtim do të zhvillohet në 29/7 dhe ka të ngjarë t’ju çojë drejt vendimeve te pa menduar lëvizjeve në një çështje romantike, për këtë ju duhet përmbajtje!
Puna dhe Ekonomia: Kjo javë do të krijojë mundësi për disa diskutime të frytshme me njerëz që janë në mjedisin tuaj profesional dhe ju punoni me ta. Nuk përjashtohet që informacioni i ri mund të vijë tek ju ose mund të ketë një evolucion në lidhje me një çështje profesionale, e cila ju ka marr shumë koh deri më tani.

PESHQIT

Këtë javë, duket se do u jepni përparësi detyrave që kanë të bëjnë me rutinën tuaj ditore, pasi hyrja e Mërkurit në shenjën e Luanit në 28/7 ndikon shum ne ceshtjet e punes . Këto ditë për shkak të angazhimeve duket se do te lodheni pak pork a per te ja vlejtur mundi juaj! Hyrja e Marsit në shenjën e Virgjëreshës në fund të javës mund t’ju sjellë ballë për ballë me disa çështje “nga e kaluara” që k ate bej me një marrëdhënie personale ose profesionale. Sigurisht, megjithë çështjet e se shkuares , duket se do te ja dilni me sukses ne kete aspect , do të jetë më e lehtë të rregulloni punën tuaj në kohë dhe të relaksoheni.
Dashuria: Nëse jeni në një lidhje, përpiquni të keni një komunikim të mirë me partnerin tuaj, veçanërisht në çështjet që kanë të bëjnë me detyrimet e përbashkëta dhe çështjet e përditshme, pasi kjo do të luajë një rol të rëndësishëm në klimën që do të ekzistojë në marrëdhënien tuaj. Nëse jeni vetem , mundohuni te beni levizjet e duhura  për ju këtë javë, por fundjava mund të sjellë ndonjë befasi në një çështje romantike!
Puna dhe Ekonomia: Jeta juaj profesionale do të jetë në qendër të interesit tuaj këtë javë, pasi me praninë e Mërkurit në shenjën e Luanit, duket se disa çështje që lidhen me punën mund të zgjidhen. Mundohuni të vendosni me përparësi detyrimet që tashmë keni në mendje, në mënyrë që të mos lini pezull ose madje të lini shumë presin!

Për më shumë detaje mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun Jorgo Pulla: Tel. 0699464446 ose pranë websajtit www.astrologu.al

Për t’u bërë pjesë e grupit “Balkanweb” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb

Burimi informacionit @BalkanWeb: Lexo me shume ne : www.botasot.al

Spread the love

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.