“Bashkim i instituteve! Po bëjnë naze”/ Bardhoshi dhe Shamku i përgjigjen Gjinushit: Lojë politike. I duket vetja ende ministër i Ramizit, teza si të Leninit. Pse jemi kundër shkrirjes

Vendimi për shkrirjen e Akademisë së Albanologjisë ka sjellë kundërshtinë e senatit të këtij institucioni. Ne studio Ledi Shamku Shkreli, kërkuese shkencore IGJL-së dhe Nebi Bardhoshi, drejtor i IAKSA-s, të ftuar në rubrikën ‘Opinion’ në News24 se Akademia e Albanologjisë nuk ishte vënë në dijeni për këtë shkrirje, ndërsa theksuan se gjithçka është një lojë […]

Read more
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com